Over Woodenclassics Harting

WoodenClassics Harting is gespecialiseerd in restauratie en ombouw van klassieke houten boten en ligt perfect gesitueerd aan het doorgaande water in Aalsmeer. De werf wordt door Helmuth en Roy Harting met veel passie gerund.

Met een achtergrond als vooraanstaand scheepstimmerman bij De Vries in Aalsmeer besloot Helmuth in 1997 om zijn eigen restauratiewerf en jachthaven te beginnen. Inmiddels werken we met een team van jonge maar zeker gedreven, ervaren enthousiaste specialisten.

WoodenClassics Harting V.O.F. heeft een gedegen reputatie in het volledig restaureren van klassieke houten boten met een focus op mahonie motorboten van o.a. Riva, Chris-Craft en Boesch. Wereldwijd weten eigenaren van klassie houten motorboten WoodenClassics te vinden. De werf heeft een perfect ingerichte werkplaats, de juiste kranen en is goed uitgerust voor alle uiteenlopende taken. Naast de werf is er ook verwarmde winterstalling.

De afgelopen 20 jaar hebben heeft WoodenClassics vele Riva’s gerestaureerd, variërend van Florida’s tot en met Aquarama Specials. De typische en te realiseren werkzaamheden omvatten het vervangen van de bodems, dekken en zelfs het opnieuw fineren van de romp met massief mahonie. Ook complete restauraties zijn uitgevoerd.

WoodenClassics Harting is dè specialist op het gebied van houten klassieke motorboten. Wilt u meer informatie over het onderhouden, restaureren of stallen van uw boot? Neem dan contact met ons op.

Over Woodenclassics Harting