Boot Restaureren

Uw boot restaureren bij WoodenClassics Harting gebeurd vakkundig en met het grootste oog voor detail. Onze specialisatie ligt bij houten klassieke motorboten van Riva, Boesch, Pedrazzini en Rio. Ook voor de restauratie van alle andere soorten boten kunnen we u van dienst zijn. Uw boot wordt met de hoogste kwaliteit hersteld naar oorspronkelijke staat, zodat u zelf ongestoord van uw vaartuig kan genieten. Heeft u nog speciale wensen? Ook dit kunnen wij tijdens de restauratie uitvoeren.

Houten boot restaureren

Al jarenlang komen eigenaren van houten boten naar Aalsmeer. WoodenClassics is niet alleen in Nederland, maar ook internationaal een begrip in het restaureren van houten boten. Onze jarenlange ervaring, kennis en precisie staan garant voor de hoogste kwaliteit restauratie van uw boot.

Riva restauratie

Bent u eigenaar van een Riva en wilt uw deze laten restaureren? Ga voor maximale kwaliteit en laat uw Riva door ons restaureren. Als Riva specialist staan wij garant voor de beste Riva restauratie.

Hoe laat ik mijn boot restaureren?

Het restauratieproces van uw boot moet voor u een zorgeloos project zijn. Wij nemen dit volledig voor u uit handen. Het restaureren van uw (houten) boot boot kent de volgende stappen:

    1. Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of kom langs bij onze vestiging op de Uiterweg 104a in Aalsmeer. Om de beste inschatting te maken van de werkzaamheden, maken we met u een afspraak om uw boot te komen bezichtigen. In sommige gevallen zijn foto’s voldoende.
    2. U ontvangt een offerte met een omschrijving van de werkzaamheden, geschatte datum van oplevering en een prijsindicatie. U ondertekent de offerte en stuurt deze retour.
    3. Wij halen uw boot voor u op en vervoeren deze naar onze scheepswerf in Aalsmeer. Indien u liever zelf uw boot aflevert is dit ook mogelijk. De scheepswerf is gemakkelijk via de weg en via vaarwater te bereiken.
    4. De werkzaamheden aan uw boot worden uitgevoerd. Tijdens de diverse stadia van het restauratieproces bent u welkom om op onze scheepswerf te komen kijken.
    5. Uw boot wordt opgeleverd. Ook nadat uw boot gerestaureerd is, kunnen wij onderhoud blijven uitvoeren. Zo weet u zeker dat uw boot in de beste kwaliteit blijft. Lees meer hier meer over onderhoud. Combineer dit met onze winterstalling en u bent verzekerd van een zorgeloos seizoen.

Houten boot onderhouden

Laat uw boot onderhouden door onze professionals. Zo kunt u zorgeloos elk seizoen opnieuw genieten van uw vaartuig. Voor meer informatie over het onderhoud dat wij uitvoeren kijkt u hier.

Neem contact met ons op

Boot Restaureren Riva Florida
Riva restaureren Florida Houten boot Restauratie
Boot Restaureren Riva