Winterstalling voor uw boot in Aalsmeer

Zoekt u de beste winterstalling voor uw boot in Aalsmeer? Bij WoodenClassics Harting ligt uw boot altijd overdekt en verwarmd in onze grote loods. Onze scheepswerf is gelegen aan de Ringvaart. Hierdoor staat de werf in open verbinding met de Westeinderplassen en is gemakkelijk te bereiken via bijvoorbeeld de Amsterdamse vaarwateren.

Overdekte winterstalling voor uw boot

Uw boot wordt door onze eigen kraan uit het water gehaald. Wij raden aan om uw boot daarna te laten afspuiten. Hierdoor is de ergste aanslag die uw boot gedurende het seizoen te verduren krijgt direct verwijderd. Vervolgens wordt u boot gestald in onze verwarmde, overdekte loods. Hierdoor is uw boot maximaal beschermt tegen de weersinvloeden. Zo blijft uw boot ook tijdens de winterstalling in goede conditie.

Onderhoud

De winter is de ideale tijd voor onderhoud aan uw boot. Indien gewenst kunnen we extra onderhoud aan uw boot verrichten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lakwerk, aanpassingen aan in- of exterieur en motorisch onderhoud. Kijk voor meer informatie over onderhoud hier

Camera beveiliging

De scheepswerf van WoodenClassics Harting is voorzien van camerabeveiliging. Hierdoor is uw boot tijdens de winterstalling extra beveiligd.

Prijslijst en voorwaarden

Via onderstaande knoppen kunt u onze meest recente prijslijst en algemene voorwaarden downloaden.

Download Prijslijst
Algemene Voorwaarden
Wij hebben nog enkele plekken beschikbaar voor boten tot 6m en maximaal 1000kg.

Aanmelden boot winterstalling in Aalsmeer

Uw boot aanmelden voor de verwarmde winterstalling in Aalsmeer bij Woodenclassics Harting kan op twee manieren. U kunt het inschrijfformulier downloaden, invullen en retoureren naar onderstaand adres, of u kunt het online formulier invullen.

Online aanmelden

Gebruik onderstaand formulier om u aan te melden. Na ontvangst ontvangt u binnen enkele werkdagen een factuur. Om zeker te zijn van een plaats in de stalling adviseren wij u het bedrag direct na ontvangst van de factuur te voldoen.

Onze winterstalling voor seizoen 2021/2022 is helemaal vol. Het is helaas niet meer mogelijk om u hiervoor aan te melden.

*
• Het uitvoeren van werkzaamheden door uzelf is alleen toegestaan met schriftelijke toestemming van
Harting Woodenclassics.
• Bij het verkeerd opgeven van de maten zal het verschil achteraf in rekening worden gebracht + €9,95 administratiekosten.
• Onze kraan en bokken zijn niet geschikt voor het stallen van zeiljachten.
• Harting Woodenclassics is niet verantwoordelijk voor eventuele schade die ontstaat door het uitvallen van de verwarming in
de stalling. Wij adviseren om u boot daarom altijd winterklaar te laten maken.

De volledige voorwaarden kunt u hier vinden.

  • Overdekt

  • Verwarmd

  • Voor boten tot 10 ton

  • Extra beveiligd

  • Makkelijk bereikbaar

  • Onderhoud mogelijk

winterstalling Aalsmeer boot